|
شماره شبا چیست و چگونه آن را بدست بیاورم؟
- شناسه حساب بانکي ايران که به اختصار ً شبا ً ناميده مي شود ،
شماره اي است 24 رقمي که يک حساب بانکي را به صورت منحصر به فرد در تمام
نظام بانکي ايران مشخص مي کند .
در سایت های درآمد زا برای پرداخت درآمد شما به این شماره نیاز دارد ، شما می توانید
این کد را با مراجعه به سایت بانکی که در آن حساب دارید و یا مراجعه حضوری
به نزدیک ترین شعبه بانک مورد نظر به دست بیاورید. برای راحتی شما صفحه
تولید کد شبا اکثر بانکها را می توانید در لیست زیر مشاهده کنید و از طریق
آنها شماره شبای خود را بدست اورید:
دریافت شبای بانک صادرات
دریافت شبای بانک ملی
دریافت شبای بانک ملت
دریافت شبای بانک اقتصاد نوین
دریافت شبای بانک پارسیان
دریافت شبای بانک پاسارگاد
دریافت شبای بانک تجارت
دریافت شبای بانک سامان
دریافت شبای بانک سپه
دریافت شبای بانک سینا
دریافت شبای بانک کشاورزی
دریافت شبای بانک مسکن
ادامه مطلب
درباره :
آموزش كسب درآمد از اينترنت ,
اطلاعيه هاي بانكي ,
امتياز : |
|
نتيجه : 4 امتياز توسط 6 نفر مجموع امتياز : 9 |
|
برچسب ها :
شبا ,
شناسه حساب بانکي ايران ,
حساب بانکي ,
نظام بانکي ايران ,
دریافت شبای بانک صادرات ,
دریافت شبای بانک ملی ,
دریافت شبای بانک ملت ,
دریافت شبای بانک اقتصاد نوین ,
دریافت شبای بانک پارسیان ,
دریافت شبای بانک پاسارگاد ,
دریافت شبای بانک تجارت ,
دریافت شبای بانک سامان ,
دریافت شبای بانک سپه ,
دریافت شبای بانک سینا ,
دریافت شبای بانک کشاورزی ,
دریافت شبای بانک مسکن ,
پرداخت درآمد ,
بانک صادرات ,
بانک ملی ,
بانک ملت ,
بانک اقتصاد نوین ,
بانک پارسیان ,
بانک پاسارگاد ,
بانک تجارت ,
بانک سامان ,
بانک سپه ,
بانک سینا ,
بانک کشاورزی ,
بانک مسکن ,
بازديد : 1167
[ جمعه 26 اسفند 1390 ] [ 20:45 ]
[ مای پی ]
کلاهبرداران اینترنتی
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
کلاهبرداران اینترنتی روشی جدیدبرای سرقت اطلاعات بانکداری الکترونیک افراد کشف کردند.
این گروه با استفاده از ارسال ایمیل و سوءاستفاده از اعتماد افراد رمز اینترنتی طعمه های خود را سرقت می کنند. البته این روش سرقت بارها و بارها اتفاق افتاده است ، بدین ترتیب که مشتری پس از خرید به یک صفحه جعلی شبیه سیستم پرداخت الکترونیک بانک هدایت شده و تمامی اطلاعات کارت خود را در اختیار سارقان قرار میدهد.
ماجرا از این قرار است که این افراد ابتدا با ارسال ایمیلی مبنی بر ارائه یک ساله V.***P.***N به قیمت 2هزار تومان در مخاطبان خود وسوسه ای ایجاد می کنند.

پس از کلیک بر روی لینک مربوطه ، مشتری به این صفحه هدایت خواهدشد.
متن كامل در ادامه مطلب .....
ادامه مطلب
درباره :
اطلاعيه هاي بانكي ,
امتياز : |
|
نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0 |
|
برچسب ها :
کلاهبرداران اینترنتی ,
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد ,
سرقت اطلاعات بانکداری الکترونیک ,
سیستم پرداخت الکترونیک ,
بانک های کشور ,
دروازه پرداخت بانک ملت ,
هکر ,
خرید اینترنتی ,
پرداخت اینترنتی بانک سامان ,
پرداخت اینترنتی بانک پارسیان ,
پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد ,
پرداخت اینترنتی بانک ملت ,
پرداخت اینترنتی بانک سینا ,
پرداخت اینترنتی بانک ملی ,
اكانت يكساله ,
بدون محدوديت ,
اينترنت پر سرعت ,
بازديد : 540
[ یکشنبه 13 شهريور 1390 ] [ 12:49 ]
[ مای پی ]

صکوک ابزار نوینی است که در کشورهای اسلامی به جای اوراق قرضه به کار گزفته می شود. روند به کارگیری این ابزار در کشور ما کند است اما اخیرا خبرهایی مبنی بر ایجاد صکوک اجاره منتشر شده است. در نوشتار زیر در باره صکوک توضیح مختصری داده شده است.
چرا صکوک؟
سرمایه گذاری مطمئن ، با "سود حلال" یکی از مهمترین دغدغهها در جوامع اسلامی بوده است. از این رو ، اقتصاددانان مسلمان در کشورهایی مانند مالزی ، قطر ، بحرین ، عربستان و حتی در آلمان و اروپا ، فرمولهایی را ابداع کردهاند تا از یک سو بتوانند همپای اقتصاد روز جهان و بازارهای مالی آن حرکت کنند و از دیگر سو ، بحثهایی مانند حلال و حرام و ربا و ... را حل و فصل نمایند و "سود طیب و طاهر" به سرمایه گذاران مسلمان بدهند.
یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران بعد از انقلاب این بود که پایه گذار نظام بانکداری اسلامی است. اما با گذشت زمان، قانون عملیات بانکداری اسلامی با دو چالش اصلی مواجه شد. نکته اول این که از سال 1363 تاکنون تغییری در این قانون ایجاد نشد، در حالی که کشور ما دو دهه تجربه اجرایی جدید پیدا کرده است و نکته دوم این که حتی بخش زیادی از ظرفیتهای این قانون نیز مسکوت مانده است. این در حالی است که سایر کشورهای اسلامی به بانکداری اسلامی توجه جدی دارند و اقدامهای مؤثری در این زمینه انجام دادهاند.
از آنجایی که استفاده از اوراق قرضه رایج- به دلیل بهرهای که به سرمایه گذاران در این اوراق داده میشود-برای مسلمانان مجاز نیست در بازار کشورهای حاشیه خلیج فارس هم مورد استفاده نبود، اما در حال حاضر صکوک به جای پرداخت بهره ،سهمی از درآمدهای حاصل از سرمایه گذاری در یک داد و ستد ریسک آمیز را ارائه میدهد که بر مبنای شریعت اسلام استفاده از آن بلا مانع میباشد.
اصطلاح صکوک در اصل برگرفته از واژه عربی صک به معنای چک ، نوشته بدهکار ، سفته و یا قبض بدهی است اما در یک معنای کلی گواهی سرمایه گذاری اسلامی بهترین معنا برای آن است .برخی تصور میکنند صکوک را باید به صورت سکوک نوشت. این موضوع عمدتا ناشی از تشابه کلمه سکوک با سکه است و آنها را به نوعی با یکدیگر به ظاهر شبیه میداند. صکوک جمع صک است. در لغت نامه دهخدا در شرح کلمه صک آنرا نبشتن چک دانسته است. صک در حقیقت معرَّب کلمه چک است. کلمه چک در حقیقت فارسی بوده و به همین صورت به زبان انگلیسی رفته است.
صکوک نوعی سند است که فرد دارای این اوراق در سود و زیان ناشی از مشارکت در طرح ها و پروژه های مختلف شریک خواهد بود . صکوک این اوراق دارای بازده ثابت به اضافه سهمی از سود یا زیان ناشی از سرمایه گذاری است که درصد سود وزیان میتواند ثابت یا شناور باشد لذا بازده صکوک مقدار ثابتی نیست و بر حسب ارزش واقعی محاسبه میگردد .
انتشار صکوک همچون اوراق مشارکت می تواند توسط بخش خصوصی برای تاًمین پروژه ها به جای استقراض از نظام بانکی مورد استفاده قرار گیرد .این اوراق نیز همچون اوراق مشارکت قابل انتقال به غیر است
ادامه مطلب
درباره :
اطلاعيه هاي بانكي ,
امتياز : |
|
نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0 |
|
برچسب ها :
صکوک ,
اوراق قرضه ,
بازديد : 455
[ جمعه 28 مرداد 1390 ] [ 1:14 ]
[ مای پی ]
نرخ سود سپرده های سال 90 تعیین شد
رئیس شورای پول و اعتبار، مصوبات این شورا را در قالب بسته سیاستی نظارتی برای سال 1390 در زمینه های گوناگون از جمله نرخ سود سپرده ها اعلام کرد.
به گزارش بانکی دات آی آر به نقل از واحد مرکزی خبر ، محمود بهمنی، چهارشنبه شب در محل بانک مرکزی با اشاره به 4 ماه جلسات مداوم کارشناسی گفت: پس از این مدت سرانجام ویرایش دهم ما درباره بسته سیاستی نظارتی بانک مرکزی بررسی و تصویب نهایی شد.
وی افزود: براساس مصوباتی که در یک هزار و یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای پول و اعتبار داشتیم، نرخ سود سپرده ها تا 3 ماه، شش درصد، 3 تا 9 ماه روی هشت درصد، بالای 9 ماه و کمتر از یک سال روی ده درصد تعیین شد.
وی افزود: سود سپرده های یک ساله 12 و نیم درصد، 2 ساله 13 درصد، 3 ساله 13 و نیم درصد، 4 ساله 14 و سرانجام 5 ساله به میزان 15 درصد به صورت علی الحساب تصویب شد.

بهمنی تصریح کرد: در پایان مدت بانک ها با تایید بانک مرکزی سود قطعی و واقعی که بیش از این خواهد بود را محاسبه و به سپرده گذاران می پردازد.
رئیس کل بانک مرکزی درباره کسانی هم که زودتر از موعد سپرده گذاری تصمیم به دریافت سپرده خود کنند گفت: این اشخاص می توانند سود متناظر با آن مدتی که سپرده گذاری کرده اند را با نیم درصد کمتر دریافت کنند، حق الوکاله ها را هم مانند سال گذشته همان دو و نیم درصد در نظر گرفتیم.
وی در زمینه اوراق مشارکت گفت: بانک ها آن را براساس 3، 4 و 5 ساله به فروش می رسانند و پس از فروش، سودهای سه ماهه پرداخت می شود ولی اگر کسی در طول این مدت بخواهد اوراق خود را بفروشد، پس بدهد یا بازخرید کند، این بانک ها مجاز نیستند بخرند یا پس بگیرند بلکه خریدار باید به بورس، اوراق بهادار یا فرابورس مراجعه کند، به این ترتیب بانک ها ضمن این که اصل و سود را تضمین می کنند فقط در سررسید موظف به پرداخت این اصل و سود هستند.
رئیس شورای پول و اعتبار و سخنگوی این شورا، میزان نرخ سپرده های قانونی را بدون تغییر ذکر کرد و گفت: همان سپرده های قانونی را برای بانک های تخصصی که ده درصد بود در نظر گرفتیم تا بتوانیم توان مالی بانک ها را در اعطای تسهیلات بیشتر کنیم، در دیگر قسمتها هم تقریبا 4 ساله ده درصد، 2 و 3 ساله یازده درصد، یک ساله 15 و قرض الحسنه هم 10 درصد در نظر گرفتیم، سپرده های دیداری را هم 17 درصد ملاک تصمیم گیری قرار دادیم.
وی درباره سود تسهیلات افزود: سود مسکن مهر یک درصد کاهش پیدا کرد و از 12 درصد به 11 درصد رسید، بقیه تولیدکنندگان و صنعت گران هم اگر بخواهند از بانک ها تسهیلات دریافت کنند، اگر کمتر از 2 سال زمان تسهیلات باشد،11 درصد و بیش از 2 سال 14 درصد و به صورت اقساطی مد نظر خواهد بود.
رئیس کل بانک مرکزی با اعلام درنظر گرفتن حداقل و حداکثر برای سود اوراق مشارکتی گفت: به این ترتیب سود این اوراق سقف باز نیست و بین 14 تا 17 درصد خواهد بود، یعنی پیش بینی سود مورد انتظار را در اعطای تسهیلات تا 17 درصد در نظر بگیرند و در پایان واریز تسهیلات، پروژه یا طرح یا اگر معاملات عقود اسلامی انجام شده باشد و سود واقعی بیش از پیش بینی باشد، باید ما به التفاوت را بپردازند.
وی اضافه کرد: اگر مشتریان پیش از سررسید بخواهند بدهی خود را بپردازند، بانک ها باید تا دست کم 90 درصد سود مستتر در اقساط زود پرداخت را به آنان برگشت بدهند، یعنی اگر تسهیلات 5 ساله گرفته و بعد از 6 ماه یا یک سال آمدند بازپرداخت کنند، سود آن مدتی که زودتر آمده اند به وی عودت داده خواهد شد.
بهمنی درباره تسهیلات معوق هم گفت: برنامه ای را تدوین کردیم که همکاران ما خوب می توانند از آن استفاده کنند به این ترتیب که اگر بدهکاران به صورت یک باره بدهی خود را پرداخت کنند، به هیئت مدیره بانک ها تکلیف شده است تا 6 درصد جریمه آنها را ببخشند و اگر هم آمدند ولی نتوانستند به یکباره بدهی را بدهند بلکه ترتیب پرداخت را دادند یعنی تقسط کردند و قسطی پرداخت کردند، این بخشش منظور شود ولی در انتهای پرداخت اقساط اگر قسطی پرداخت نشد، مشمول این بخشودگی نشوند.
وی با اعلام افزایش مبلغ وام ازدواج گفت: براساس قولی که به مزدوجین داده بودیم،قرض الحسنه های ازدواج از مبلغ 4 میلیون تومان برای هر زوج به 5 میلیون تومان افزایش می یابد و این امر به زودی ابلاغ خواهد شد.
سخنگوی شورای پول و اعتبار همچنین با اشاره به تصویب برقراری تسهیلات جدیدی شامل هزینه تحصیل، درمان و موارد ضروری با مبلغ 4 میلیون تومان گفت: این تسهیلات در قالب عقود مختلف علاوه بر مواردی که در قرض الحسنه پیش بینی شده بود، پرداخت می شود تا افراد مجبور نشوند عقود را دور بزنند یا خدای ناکرده از عوامل صوری بخواهند در معاملات استفاده کنند.
وی در زمینه خرید خودرو هم گفت: ما برای خرید خودرو، جایگزینی یا فرسوده،10 میلیون تومان در نظر گرفتیم و برای خودروهای معمولی 7 میلیون، مشروط بر این که از 80 درصد قسمت خورو بیشتر نشود.
بهمنی نکته بعدی را افزایش سقف تسهیلات مسکن از 18 میلیون به 20 میلیون تومان در احداث ذکر کرد و گفت: تسهیلات مسکن مهر هم برای دوره احداث 11 درصد و 22 میلیون تومان تعیین شد.
وی افزود: برای قرض الحسنه پس اندازها هم برنامه ریزی و به بانک ها تکلیف کردیم که قرض الحسنه ای را که دریافت می کنند به مصرف قرض الحسنه برسانند، به این منظور از بانک های دولتی خواستم که حسابهایشان را تفکیک و حتی از گیشه یا باجه های مخصوص برای اعطای قرض الحسنه استفاده کنند، بانک های خصوصی هم باید در مدتی کوتاه یعنی 3 ماه، صندوق های قرض الحسنه جدای از آنچه داخل بانک هست، تشکیل بدهند، در کل هم قرض الحسنه را بیاوریم در بخش دیگری هم با منابع سیستم بانکی در بخش تسهیلات مخلوط نشود.
رئیس کل بانک مرکزی مجوز اعطای تسهیلات بانک ها به واحدهای تولیدی را تا 15 درصد ذکر کرد و گفت: این میزان برای واحدهای خدماتی 5 درصد سرمایه پایه است و اگر بیش از این بخواهند تسهیلات بگیرند، باید این امر حتما به بانک مرکزی منعکس شود و بانک مرکزی هم با اعتبارسنجی که انجام می دهد، تصمیم لازم را اتخاذ خواهد کرد.
وی افزود: میزان تسهیلات اعطایی به واحدهای تولیدی 10 درصدافزایش می یابد.
سخنگوی شورای پول و اعتبار در ادامه با بیان دیگر مصوبات این شورا گفت: بانک ها باید شرکت ها و موسساتی را که دارند؛ شرکت های سرمایه گذاری را حتما تا 6 ماه اول سال واگذار کنند، برای همین تنگناهایی برای آنها در نظر گرفتیم که از اعطای هر گونه تسهیلاتی به شرکت های وابسته، اعم از مستقیم و غیرمستقیم خودداری شود تا آنها مجبور شوند شرکت ها را واگذار کنند و از شرکت داری به سمت بانکداری خودشان بروند.
وی افزود: ما در سال 90، بحث نظارت هایمان را تقویت و بانک هایمان را بهتر ساماندهی خواهیم کرد، موسسات پولی اعتباری، پولی مالی و صندوق های قرض الحسنه و تعاونی ها تقریبا تکلیفشان روشن شد و امیدواریم بتوانیم دیگر موسسات را هم از یک سامان و نظم بهتری برخوردار کنیم.
بهمنی در پایان سخنان خود، با اشاره به انتخاب مدیر نظارت در همه استانها گفت: انتخاب این مدیران بر مبنای افزایش شعبه ها و واحدهای بانکی صورت گرفته است تا در محل و به صورت دقیق بتوانند نظارت کنند.
وی تصریح کرد: این مصوبات از ابتدای سال 90 قابل اجراست، البته بعد از ابلاغ واحدها با توجه به فاصله های آنها، 15 روزفرصت دارند آنها را اجرایی کنند، سرمایه گذارن قبلی هم همان سود قبلی و تسهیلاتی را همه که پیش از این دریافت کرده اند یا قبال تقسط شده، عینا همان سود قطعی بر آنها حمکفرماست چرا که در آن زمان با یک نرخ تسهیلات گرفته اند و از سال 90 نرخ دیگری حاکم است، البته کسانی که بدهی داشته باشند و آن را تسویه کنند، علاوه بر کاهش نرخ می توانند از تسهیلات جدید با بخشش جریمه تاخیر و نرخ پایین تر استفاده کنند که این می تواند انگیزه خوبی برای وصول مطالبات معوق باشد.
درباره :
اطلاعيه هاي بانكي ,
امتياز : |
|
نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0 |
|
برچسب ها :
نرخ سود سپرده های سال 90 ,
http://mypay.rozblog.com/ ,
بهمنی ,
رئیس کل بانک مرکزی ,
سود قطعی ,
اوراق مشارکت ,
رئیس شورای پول و اعتبار ,
سود تسهیلات ,
وام ازدواج ,
بازديد : 395
[ جمعه 19 فروردين 1390 ] [ 10:38 ]
[ مای پی ]
کاربران محترم سایت بانکی این صفحه جهت اطلاع رسانی به شما عزیزان در خصوص آخرین استخدام ها در بانکها وشرکت ها طراحی شده است .برای مشاهده استخدام سایر موسسات دولتی وخصوصی می توانید به پایین صفحه مراجعه نمایید.
================================================
.:: کارجویان محترم برای ثبت رزومه خود در "بازار کار" سایت بانکی اینجا کلیک کنید ::.
===============================================

استخدام سراسری دولتی در خوزستان

استخدام بانک آریا (سراسری)

استخدام در موسسه مالی و اعتباری کوثر

استخدام موسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین

استخدام بانک قرض الحسنه رسالت(بازنشستگان)

استخدام بانک رسالت (در شرف تاسیس)

استخدام در یک بانک در شرف تاسیس(کیش)

استخدام در شرک فولاد مبارکه سپاهان

استخدام تعاونی ثامن الائمه (بدون ملهت)

استخدام بانک قوامین(کاردان وکارشناس)

استخدام بانک سامان(سراسری)

همکاری با یکی از شرکت های گروه پارسیان

استخدام موسسه توسعه (بدون مهلت)

استخدام بانک انصارتهران (بدون مهلت)

استخدام بانک مسکن(سراسری)

استخدام در بانک قرض الحسنه مهر ایران

استخدام بانک تات

استخدام دربانک الکترونیکی آرین

استخدام در شرکت پرداخت الکترونیک سامان
(وابسته به بانک سامان)

استخدام در بانک سامان

استخدام بانک شهر(بازنشستگان)

استخدام بانک سرمایه(بازنشستگان)

استخدام وزارت نیرو89 (سراسری)
به دلیل اهمیت در این قسمت آورده شد

استخدام بانک کار آفرین (شهرستان)

استخدام بانک اقتصاد نوین

دعوت به همکاری بانک پاسارگاد(بازنشستگان)

فراخوان همکاری علمی و تحقیقاتی بانک سینا

استخدام معاون ارزی در بانک سینا(شعبه کیش)

استخدام بانک کارآفرین(بازنشستگان)

استخدام در بانک انصار(جدید)

استخدام در بانک قوامین

استخدام در موسسه عسکریه

نتایج آزمون استخدام بانک شهر89/2/30

استخد ام بانک ملت (جدید)

استخدام بانک دی(سراسری)

استخدام در شرکت پرداخت نوین آرین

استخدام بانک ملی(شركت داده ورزي سداد)

استخدام بانک تات
درباره :
اطلاعيه هاي بانكي ,
امتياز : |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر مجموع امتياز : 10 |
|
برچسب ها :
استخدام ,
کارجو ,
http://mypay.rozblog.com/ ,
بازار کار ,
سایت بانکی ,
استخدام سراسری دولتی در خوزستان ,
استخدام بانک آریا (سراسری) ,
استخدام در موسسه مالی و اعتباری کوثر ,
استخدام موسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین ,
استخدام بانک قرض الحسنه رسالت(بازنشستگان) ,
استخدام بانک رسالت (در شرف تاسیس) ,
استخدام در یک بانک در شرف تاسیس(کیش) ,
استخدام در شرک فولاد مبارکه سپاهان ,
استخدام تعاونی ثامن الائمه (بدون ملهت) ,
استخدام وزارت مسکن و شهرسازی (سراسری) ,
استخدام بانک قوامین(کاردان وکارشناس) ,
استخدام بانک سامان(سراسری) ,
همکاری با یکی از شرکت های گروه پارسیان ,
استخدام موسسه توسعه (بدون مهلت) ,
استخدام بانک انصارتهران (بدون مهلت) ,
استخدام بانک مسکن(سراسری) ,
استخدام در بانک قرض الحسنه مهر ایران ,
استخدام بانک تات ,
استخدام دربانک الکترونیکی آرین ,
استخدام در شرکت پرداخت الکترونیک سامان ,
استخدام در بانک سامان ,
استخدام بانک شهر(بازنشستگان) ,
استخدام بانک سرمایه(بازنشستگان) ,
استخدام وزارت نیرو89 (سراسری) ,
استخدام بانک کار آفرین (شهرستان) ,
استخدام بانک اقتصاد نوین ,
دعوت به همکاری بانک پاسارگاد(بازنشستگان) ,
فراخوان همکاری علمی و تحقیقاتی بانک سینا ,
استخدام معاون ارزی در بانک سینا(شعبه کیش) ,
استخدام بانک کارآفرین(بازنشستگان) ,
استخدام در بانک انصار(جدید) ,
استخدام در بانک قوامین ,
استخدام در موسسه عسکریه ,
نتایج آزمون استخدام بانک شهر89/2/30 ,
استخد ام بانک ملت (جدید) ,
استخدام بانک دی(سراسری) ,
استخدام در شرکت پرداخت نوین آرین ,
استخدام بانک ملی(شركت داده ورزي سداد) ,
استخدام بانک دی (جدید) ,
استخدام سازمان ملل در ایران ,
استخدام پست بانک (سراسری)+تغییر زمان آزمون ,
استخدام در بانک گردشگری(درشرف تاسیس) ,
استخدام موسسه مولی الموحدین ,
استخدام بانک تات (سراسری) ,
استخدام شرکت پرداخت الکترونیک بانک سامان ,
استخدام بانک پاسارگاد ,
استخدام بانک انصار(بازنشستگان) ,
بازديد : 827
[ جمعه 19 فروردين 1390 ] [ 10:29 ]
[ مای پی ]
نتایج آخرین قرعه کشی موسسه میزان(مرداد ماه89)
نتایج قرعه کشی حج عمره بانک ملت(جدید)
اسامی برندگان مسابقه شهریورماه بانک ملی
اسامی برندگان مسابقه اینترنتی جام جهانی بانک ملی
نتایج قرعه کشی بانک پارسیان( جدید)
 نتایج قرعه کشی بانک سپه(89)  نتایج قرعه کشی حساب 24 بانک سامان (تیر ماه)
نتایج قرعه کشی بانک مسکن نتایج قرعه کشی پست بانک
قرعه کشی بانک اقتصاد نوین  نتایج سی امین قرعه کشی بانک تجارت (جدید)
نتایج قرعه کشی بانک ملت
نتایج قرعه کشی بانک کشاورزی(خرداد 89)
قرعه کشی بانک رفاه
نتایج قرعه کشی بانک ملی ( خرداد ماه 1389 )

نتایج قرعه کشی بانک کشاوزی (دیماه 88)

نتایج قرعه کشی خودپرداز های بانک سامان

نتایج قرعه کشی حساب های موسسه قوامین سال88(جدید)

نتایج قرعه کشی بانک صادرات سال 88 برای مشاهده اسامی برندگان ویژه اینجا کلیک کنید
 نتایج قرعه کشی مرحله اول ودوم پذیرندگان بانک پارسیان

نتایج قرعه کشی بانک مسکن تیر 88

نتایج قرعه کشی بانک سپه جدید

نتایج قرعه کشی بانک ملی تیر88

نتایج قرعه کشی جشنواره بانک ملت سال 88

نتایج قرعه کشی بانک کشاورزی خرداد 88

نتایج قرعه کشی بانک اقتصاد نوین خرداد 88

نتایج قرعه کشی بانک تجارت خرداد 88

نتایج قرعه کشی(جوایز ممتاز) بانک رفاه خرداد 88

نتايج قرعه کشي نظر سنجي طرح ارزش آفرينان بانک اقتصادنوين خرداد 88

نتایج قرعه کشی موسسه مالی و اعتباری مهر 87

نتایج قرعه کشی بانک کشاورزی سال 87

نتایج قرعه کشی بانک صادرات سال 87

اعلام نتایج قرعه کشی حج عمره بانک ملت 87

نتایج قرعه کشی موسسه مالی و اعتباری قوامین87
اسامی برندگان جوایز ویژه (خودرو پر از اسکناس - چمدان پر از اسکناس)

نتایج قرعه کشی موسسه مالی و اعتباری مهر 87
نتایج قرعه کشی بانک پارسیان 87
نتایج قرعه کشی بانک تجارت 87
نتایج قرعه کشی بانک سپه 87
نتایج قرعه کشی بانک مسکن 87 اسامی برندگان بانک مسکن در زمینه بهترین پیشنهادات و نظرات  نتایج قرعه کشی بانک ملی ایران 87
درباره :
اطلاعيه هاي بانكي ,
امتياز : |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر مجموع امتياز : 5 |
|
برچسب ها :
نتایج آخرین قرعه کشی موسسه میزان ,
نتایج قرعه کشی حج عمره بانک ملت ,
اسامی برندگان مسابقه شهریورماه بانک ملی ,
اسامی برندگان مسابقه اینترنتی جام جهانی بانک ملی ,
نتایج قرعه کشی بانک پارسیان( جدید) ,
نتایج قرعه کشی بانک سپه ,
نتایج قرعه کشی حساب 24 بانک سامان ,
نتایج قرعه کشی بانک مسکن ,
نتایج قرعه کشی پست بانک ,
قرعه کشی بانک اقتصاد نوین ,
نتایج سی امین قرعه کشی بانک تجارت ,
نتایج قرعه کشی بانک ملت ,
نتایج قرعه کشی بانک کشاورزی ,
قرعه کشی بانک رفاه ,
نتایج قرعه کشی بانک ملی ( خرداد ماه 1389 ) ,
نتایج قرعه کشی بانک کشاوزی (دیماه 88) ,
نتایج قرعه کشی خودپرداز های بانک سامان ,
نتایج قرعه کشی حساب های موسسه قوامین سال88(جدید) ,
نتایج قرعه کشی بانک صادرات سال 88 ,
نتایج قرعه کشی مرحله اول ودوم پذیرندگان بانک پارسیان ,
نتایج قرعه کشی بانک مسکن تیر 88 ,
نتایج قرعه کشی بانک سپه جدید ,
نتایج قرعه کشی بانک ملی تیر88 ,
نتایج قرعه کشی جشنواره بانک ملت سال 88 ,
نتایج قرعه کشی بانک کشاورزی خرداد 88 ,
نتایج قرعه کشی بانک اقتصاد نوین خرداد 88 ,
نتایج قرعه کشی بانک تجارت خرداد 88 ,
نتایج قرعه کشی(جوایز ممتاز) بانک رفاه خرداد 88 ,
نتايج قرعه کشي نظر سنجي طرح ارزش آفرينان بانک اقتصادنوين خرداد 88 ,
نتایج قرعه کشی موسسه مالی و اعتباری مهر 87 ,
نتایج قرعه کشی بانک کشاورزی سال 87 ,
نتایج قرعه کشی بانک صادرات سال 87 ,
اعلام نتایج قرعه کشی حج عمره بانک ملت 87 ,
نتایج قرعه کشی موسسه مالی و اعتباری قوامین87 ,
نتایج قرعه کشی بانک پارسیان 87 ,
نتایج قرعه کشی بانک تجارت 87 ,
نتایج قرعه کشی بانک سپه 87 ,
نتایج قرعه کشی بانک مسکن 87 ,
نتایج قرعه کشی بانک ملی ایران 87 ,
نتایج قرعه کشی بانک اقتصاد نوین ,
نتایج قرعه کشی بانک پاسارگاد ,
نتایج قرعه کشی بانک توسعه صادرات ,
نتایج قرعه کشی بانک رفاه ,
نتایج قرعه کشی بانک سامان ,
نتایج قرعه کشی بانک سرمایه ,
نتایج قرعه کشی بانک صنعت و معدن ,
نتایج قرعه کشی بانک کارآفرین ,
نتایج قرعه کشی بانک موسسه سینا ,
نتایج قرعه کشی بانک موسسه توسعه ,
نتایج قرعه کشی پست بانک ایران ,
نتایج قرعه کشی موسسه انصار ,
بازديد : 730
[ جمعه 19 فروردين 1390 ] [ 10:21 ]
[ مای پی ]
وقتی می خوایم یک کسب و کار جدید راه بندازیم و یا مقداری پول رو در حساب سرمایه گذاری خودمون قرار بدیم یا اینکه حساب قرض(!) الحسنه(!) باز کنیم دلمون می خواد بانکی که انتخاب می کنیم بهترین خدمات رو به ما ارائه کنه.

قبل از انتخاب بانک به نکات زیر توجه کنیم:
- خود پرداز یک بانک می تونه تا چند ساعت به شما پول نده بدون اینکه به اعتراض شما توجه کنه.
- بانک می تونه آخر هر ماه به هر بهونه ای به شما پول خودتون رو نده.
- بانک می تونه ۱۵ روز شما رو واسه گرفتن یک دسته چک جدید معطل کنه.
- بانک می تونه واسه دادن دسته چک جدید به شما فشار بیاره آخر ماه یک مبلغ کلان رو تو حسابت نگه داری.
- اینترنت بانک یک بانک می تونه ۲۴ ساعت قطع باشه.
- کارت عابر بانکتون می تونه چند ساعت به دستگاه های پوز جواب نده.
- کارت عابر بانک شما می تونه قبل از عید در هیچ خودپردازی غیر از خودپرداز خودش کار نکنه.
- بانک می تونه سود سرمایه گذاری شما رو دیر بده و اعتراض شما فایده ای نداره.
- صدور کارت عابر بانک در یک بانک می تونه تا یک هفته طول بکشه و شما در اون یک هفته به پولتون دسترسی ندارید.
- سیستم متمرکز بانک می تونه نصف روز کار نکنه و شما برای برداشت پولتون مجبور بشید به شعبه مادر مراجعه کنید.
بنابراین:
اگر می خواهید حساب سرمایه گذاری باز کنید:
- از کسانی که در اون بانک حساب دارند بپرسید که آیا بانک سود رو در زمان هایی که تعهد داره واریز می کنه یا خیر.
- به نوع حساب توجه کنید. بعضی بانک ها ادعای ۲۵ درصد سود دارند. اما این ۲۵ درصد واقعی نیست چون سود شما رو به مدت ۴ سال نگه می دارند و در واقع از سود ترکیبی پول شما استفاده مضاعف می کنند. درصد این حساب ها بعضا خیلی پایین تر از ۲۵ درصد هست. در یک مقاله کوتاه این سود رو محاسبه خواهم کرد.
اگر می خواهید با این حساب تجارت کنید:
- بینید دسته چک رو چند وقته صادر می کنه.
- ببینید افراد معتبر که حسابون خوب کار می کنه رو چقدر تحویل می گیره؟ مثلن اگر حسابشون خالی باشه و چک تو باجه داشته باشند برگشت می زنه یا تا می تونه صبر می کنه؟
- ببینید با اعتباری که تو اون بانک به دست می آرید آیا در آینده وام بهتون می ده یا نه.
- ببینید جایی که نیاز به ضمانتنامه بانکی دارید بهتون می ده یا نه.
- از کارکرد اینترنت بانک و تلفنبانک مطمئن بشید. تلفنبانک بعضی از بانک ها تا ۲۴ ساعت قطعه و شما نمی تونید متوجه بشید چکتون پاس شده یا نه.
- مطمئن بشید که تلفن بانک و اینترنت بانک آنلاین هستند. یعنی اطلاعات ۲۴ ساعت قبل رو بهتون نده چون تجارت های امروز سرعتش خیلی زیاده و اطلاعات ۲۴ ساعت قبل مرده محسوب می شه.
- ببنید اون بانک کلن برای مشتری هاش و پولشون ارزش قائله یا اینقدر پول دولت در خزانش هست که هیچ نیازی به شما احساس نمی کنه. این رو از رفتار مسئول باجه ها که چقدر با شما خوب برخورد می کنند متوجه می شید.
- اگر می خواهید در آینده با خارج از کشور در ارتباط باشید از امکانات ارزی بانک مطمئن بشید. چون بعضی از بانک ها برای عملیات ارزی سخت گیری های بی دلیل می کنند.
- از ارتباط کامل اون بانک با شبکه شتاب مطمئن بشید. که اگر خواستید با خودپرداز پولی رو به بانک دیگه ای منتقل کنید امکان پذیر باشه.
- سعی کنید که شعبه ای که حساب باز می کنید نزدیک منزل یا محل کارتون باشه که برای بعضی امور که لازم می شه مراجعه کنید وقتتون تلف نشه.
شبکه شتاب
اگر می خواهید حساب قرض(!) الحسنه(!) داشته باشید:
- اگر به هوای جایزه، حساب قرض(!) الحسنه(!) باز می کنید و اعتقادات مذهبی دارید بدونید که این حکم شرعی اکثر مراجع هست به خاطر جایزه حساب قرض(!) الحسنه(!) باز کردن حرامه.
- مطمئن بشید که اگه یه روزی گیر افتادید اون بانک حاضره به شما وام قرض(!) الحسنه(!) بده یا نه.
- مطمئن بشید که اون بانک با پول شما وام قرض(!) الحسنه(!) به مردم می ده نه وام تجاری
- از صحت جوایزی که بانک ادعا می کنه از آشنایان و دوستان جویا بشید. چون بالاخره اگه قرعه کشی عادلانه باشه باید خبرش به فامیل یا دوستان شما هم برسه.
درباره :
اطلاعيه هاي بانكي ,
امتياز : |
|
نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0 |
|
برچسب ها :
http://mypay.rozblog.com/ ,
کسب و کار جدید ,
حساب سرمایه گذاری ,
شبکه شتاب ,
بازديد : 426
[ جمعه 19 فروردين 1390 ] [ 10:6 ]
[ مای پی ]
متن قانون چک با آخرین اصلاحات

با وجود اهمیت چک در مبادلات امروز نسبت به آن بی توجهی هایی صورت گرفته ودر بسیاری از موارد دیده شده عدم آگاهی از یک ماده یا تبصره آن به دشواری های زیادی برای شهروندان منتهی شده از همین رو وبا هدف آگاهی شما عزیزان متن کامل قانون چک را می آوریم.
ماده ۱: (الحاقی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) انواع چک عبارتند از:
1. چک عادی، چکی است که اشخاص عهده بانکها به حساب جاری خود صادر میکنند و دارنده آن تضمینی جز اعتبار صادرکننده آن ندارد.
2. چک تایید شده، چکی است که اشخاص عهده بانکها به حساب جاری خود صادر و توسط بانک محال علیه پرداخت وجه آن تایید میشود.
3. چک تضمینشده، چکی است که توسط بانک به عهده همان بانک به درخواست مشتری صادر و پرداخت وجه آن توسط بانک تضمین میشود.
4. چک مسافرتی، چکی است که توسط بانک صادر و وجه آن در هریک از شعب آن بانک توسط نمایندگان و کارگزارن آن پرداخت میگردد.
ماده ۲: چکهای صادر عهده بانکهایی که طبق قوانین ایران در داخل کشور دایر شده یا میشوند همچنین شعب آنها در خارج از کشور در حکم اسناد لازمالاجرا است و دارنده چک در صورت مراجعه به بانک و عدم دریافت تمام یا قسمتی از وجه آن به علت نبودن محل یا به هر دلیل دیگری که منتهی به برگشت چک و عدم پرداخت گردد میتواند طبق قوانین و آییننامههای مربوط به اجرای اسناد رسمی وجه چک یا باقیمانده آن را از صادرکننده وصول نماید.
برای صدور اجراییه دارنده چک باید عین چک و گواهینامه مذکور در ماده ۴ و یا گواهینامه مندرج در ماده ۵ را به اجرای ثبت اسناد محل تسلیم نماید.
اجراء ثبت در صورتی دستور اجرا صادر میکند که مطابقت امضای چک به نمونه امضای صادرکننده در بانک از طرف بانک گواهی شده باشد.
دارنده چک اعم از کسی که چک در وجه او صادر گردیده یا به نام او پشتنویسی شده یا حامل چک (در مورد چکهای در وجه حامل) یا قائم مقام قانونی آنان.
تبصره (الحاقی ۱۳۶۷٫۳٫۱۰) مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام) دارنده چک میتواند محکومیت صادرکننده را نسبت به پرداخت کلیه خسارات و هزینههای وارد شده که مستقیما و به طور متعارف در جهت وصول طلب خود از ناحیه وی متحمل شده است، اعم از آنکه قبل از صدور حکم یا پس از آن باشد، از دادگاه تقاضا نماید. در صورتی که دارنده چک جبران خسارت و هزینههای مزبور را پس از صدور حکم درخواست کند، باید درخواست خود را به همان دادگاه صادرکننده حکم تقدیم نماید.
ماده ۳: (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) صادرکننده چک باید در تاریخ مندرج در آن معادل مبلغ مذکور در بانک محال علیه وجه نقد داشته باشد و نباید تمام یا قسمتی از وجهی را که به اعتبار آن چک صادر کرده، به صورتی از بانک خارج نماید یا دستور عدم پرداخت وجه چک را بدهد و نیز نباید چک را به صورتی تنظیم نماید که بانک به عللی از قبیل عدم مطابقت امضا یا قلم خوردگی در متن چک، یا اختلاف در مندرجات چک و امثال آن از پرداخت وجه چک خودداری نماید.
هرگاه در متن چک شرطی برای پرداخت ذکر شده باشد، بانک به آن شرط ترتیب اثر نخواهد داد.
ماده ۳ مکرر: (الحاقی ۱۳۸۲٫۶٫۲) چک فقط در تاریح مندرج در آن و با پس از تاریخ مذکور قابل وصول از بانک خواهد بود.
ماده ۴: هر گاه وجه چک به علتی از علل مندرج در ماده ۳ پرداخت نگردد بانک مکلف است در برگ مخصوصی که مشخصات چک و هویت و نشانی کامل صادرکننده در آن ذکر شده باشد علت یا علل عدم پرداخت را صریحا قید و آن را امضاء و مهر نموده و به دارنده چک تسلیم نماید.
در برگ مذکور باید مطابقت امضا صادرکننده چک با نمونه امضا موجود در بانک (در حدود عرف بانکداری) و یا عدم مطابقت آن از طرف بانک تصدیق شود.
بانک مکلف است به منظور اطلاع صادرکننده چک، فورا نسخه دوم این برگ را به آخرین نشانی صاحب حساب که در بانک موجود است ارسال دارد.
در برگ مذبور باید نام و نام خانوادگی و نشانی کامل دارنده چک نیز قید گردد.
ماده ۵: در صورتی که موجودی حساب صادرکننده چک نزد بانک کمتر از مبلغ چک باشد به تقاضای دارنده چک بانک مکلف است مبلغ موجود در حساب را به دارنده چک بپردازد و دارنده چک با قید مبلغ دریافت شده در پشت چک و تسلیم آن به بانک، گواهینامه مشتمل بر مشخصات چک و مبلغی که پرداخت شده از بانک دریافت مینماید. چک مذکور نسبت به مبلغی که پرداخت نگردیده بیمحل محسوب و گواهینامه بانک در این مورد برای دارنده چک جانشین اصل چک خواهد بود.
در مورد ای ماده نیز بانک مکلف است اعلامیه مذکور در ماده قبل را برای صاحب حساب ارسال نماید.
ماده ۶: بانکها مکلفند در روی هر برگ چک نام و نام خانوادگی صاحب حساب را قید نمایند.
ماده ۷: (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) هرکس بزه صدور چک بلامحل گردد به شرح ذیل محکوم خواهد شد:
الف- چنانچه مبلغ مندرج در متن چک کمتر از ده میلیون ریال باشد به حبس تا حداکثر شش ماه محکوم خواهد شد.
ب- چنانچه مبلغ مندرج در متن چک از ده میلیون ریال تا پنجاه میلیون ریال باشد از ششماه تا یکسال حبس محکوم خواهد شد.
ج- چنانچه مبلغ مندرج در متن چک از پنجاه میلیون ریال بیشتر باشد به حبس از یک سال تا دو سال و ممنوعیت از داشتن دستهچک به مدت دوسال محکوم خواهد شد و در صورتی که که صادر کننده چک اقدام به صدور چکهای بلامحل نموده باشد مجموع مبالغ مندرج در متون چکها ملاک عمل خواهد بود.
تبصره (الحاقی ۱۳۸۲٫۶٫۲) این مجازات شامل مواردی که ثابت شود چکهای بلامحل بابت معاملات نامشروع و یا بهره ربوی صادر شده، نمیباشد.
ماده ۸ (اصلاحی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) چکهایی که در ایران عهده بانکهای خارج از کشور صادر شده باشند از لحاظ کیفری مشمول مقررات این قانون خواهند بود.
ماده ۹: در صورتی که صادرکننده چک قبل از تاریخ شکایت کیفری، وجه چک را نقدا به دارنده آن پرداخته یا به موافقت شاکی خصوصی ترتیبی برای پرداخت آن داده باشد یا موجبات پرداخت آن را در بانک محال علیه فراهم نماید قابل تعقیب کیفری نیست.
در مورد اخیر بانک مذکور مکلف است تا میزان وجه چک حساب صادرکننده را مسدود نماید و به محض مراجه دارنده و تسلیم چک وجه آن را بپردازد.
ماده ۱۰: (اصلاحی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) هر کس با علم به بسته بودن حساب بانکی خود مبادرت به صدور چک نماید عمل وی در حکم صدور چک بیمحل خواهد بود و به حداکثر مجازات مندرج در ماده ۷ محکوم خواهد شد و مجازات تعیین شده غیرقابل تعلیق خواهد بود.
ماده ۱۱: جرایم مذکور در این قانون بدون شکایت دارنده چک قابل تعقیب نیست و در صورتی که دارنده چک تا شش ماه از تاریخ صدور چک برای وصول آن به بانک مراجعه ننماید دیگر حق شکایت کیفری نخواهد داشت.
منظور از دارنده چگ در این ماده شخصی است که برای اولین بار چک را به بانک ارائه داده است.
برای تشخیص این که چه کسی اولین بار برای وصول چک به بانک مراجه کرده است، بانکها مکلفند به محض مراجعه دارنده چک هویت کامل او را در پشت چک با ذکر تاریخ قید نمایند.
کسی که چک پس از برگشت از بانک به وی منتقل گردیده حق شکایت کیفری نخواهد داشت مگر آنکه انتقال قهری باشد.
در صورتی که دارنده چک بخواهد چک را به وسیله شخص دیگری به نمایندگی از طرف خود وصول کند و حق شکایت کیفری او در صورت بیمحل بودن چک محفوظ باشد، باید هویت و نشانی خود را با تصریح نمایندگی شخص مذکور در ظهر چک قید نماید و در صورت بانک اعلامیه مذکور در ماده ۴ و ۵ را به نام صاحب چک صادر میکند و حق شکایت کیفری وی محفوظ خواهد بود.
تبصره: هرگاه بعد از شکایت کیفری، شاکی چک را به دیگری انتقال دهد با حقوق خود را نسبت به چک به هر نحو دیگری واگذار نماید تعقیب کیفری موقوف خواهد شد.
ماده ۱۲ (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) هرگاه قبل از صدور حکم قطعی، شاکی گذشت نماید و یا اینکه متم وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را نقدا به دارنده آن پرداخت کند، یا موجبات پرداخت وجه چک و خسارت مذکور (از تاریخ ارائه چک به بانک) را فراهم کند یا در صندوق دادگستری با اجراء ثبت تودیع نماید مرجع رسیدگی قرار موقوفی صادر خواهد کرد. صدور قرار موقوفی تعقیب در دادگاه کیفری مانع از آن نیست که دادگاه نسبت به سایر خسارت مورد مطالبه رسیدگی و حکم صادر کند.
هرگاه پس از صدور حکم قطعی شاکی گذشت کند و یا اینکه محکوم علیه به ترتیب فوق موجبات پرداخت وجه چک و خسارات تاخیر تادیه و سایر خسارات مندرج در حکم را فراهم نماید اجرای حکم موقوف میشود و محکوم علیه فقط ملزم به پرداخت مبلغی معادل یک سوم جزای نقدی مقرر در حک خواهد بود که به دستور دادستان به نفع دولت وصول خواهد شد.
تبصره (الحاقی ۱۳۸۲٫۶٫۲) میزان خسارات و نحوه احتساب آن بر مبنای قانون الحاق یک تبصره به ماده ۲ قانون اصلاح موادی از قانون صدور چک مصوب ۱۳۷۶٫۳٫۱۰ مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهد بود.
ماده ۱۲ (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) در موارد زیر صادرکننده چک قابل تعقیق کیفری نیست:
الف- در صورتی که ثابت شود چک سفید امضا داده شده باشد.
ب- هرگاه در متن چک وصول وجه آن منوط به تحقق شرطی شده باشد.
ج- چنانچه در متن چک قید شده باشد که چک بابت تضمین انجام معامله و یا تعهدی است.
د- هرگاه بدون قید در متن چک ثابت شود که وصول وجه آن منوط به تحقق شرطی بوده یا چک بابت تضمین انجام معامله یا تعهدی است.
ه- در صورتی که ثابت شود چک بدون تاریخ صادر شده و یا تاریخ واقعی صدور چک مقدم بر تاریخ مندرج در متن چک باشد.
ماده ۱۴: (اصلاحی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) صادرکننده چک یا ذینفع با قائم مقام قانونی آنها با تصریح به اینکه چک مفقود یا سرقت یا جعل شده یا از طریق کلاهبرداری یا خیانت در امانت یا جرائم دیگری تحصیل گردیده میتواند کتبا دستور عدم پرداخت وجه چک را به بانک بدهد. بانک پس از احراز هویت دستور دهنده از پرداخت وجه آن خودداری خواهد کرد و در صورت ارائه چک بانک گواهی عدم پرداخت را با ذکر علت اعلام شده صادر و تسلیم مینماید.
دارنده چک میتواند علیه کسی که دستور عدم پرداخت داده شکایت کند و هرگاه خلاف ادعایی که موجب عدم پرداخت شده ثابت گردد دستور دهنده علاوه بر مجازات مقرر در ماده ۷ این قانون به پرداخت کلیه خسارات وارده به دارنده چک محکوم خواهد شد.
تبصره ۱ (اصلاحی ۱۳۷۶٫۱۰٫۱۴) ذینفع در مورد این ماده کسی است که چک به نام او صادر یا ظهرنویسی شده یا چک به او واگذار گردیده باشد (یا چک در وجه حامل به او واگذار گردیده)
در موردی که دستور عدم پرداخت مطابق این ماده صادر میشود بانک مکلف است وجه چک را تا تعیین تکلیف آن در مرجع رسیدگی یا انصراف دستوردهنده در حساب مسدودی نگهداری نماید.
تبصره ۲ (الحاقی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) دستور دهنده مکلف است پس از اعلام به بانک شکایت خود را به مراجع قضایی تسلیم و حداکثر ظرف مدت یکهفته گواهی تقدیم شکایت خود را به بانک تسلیم نماید در غیر این صورت پس از انقضا مدت مذکور بانک از محل موجودی به تقاضای دارنده چک وجه آن را پرداخت میکند.
تبصره ۳ (الحاقی ۱۳۷۶٫۱۰٫۱۴) پرداخت چکهای تضمینشده و مسافرتی را نمیتوان متوقف نمود مگر آنکه بانک صادرکننده نسبت به آن ادعای جعل نماید. در این مورد نیز حق دارنده چک راجع به شکایت به مراجع قضایی طبق مفاد قسمت اخیر ماده ۱۴ محفوظ خواهد بود.
ماده ۱۵: دارنده چک میتواند وجه چک و ضرر و زیان خود را در دادگاه کیفری مرجع رسیدگی مطالبه نماید.
ماده ۱۶: رسیدگی به کلیه شکایات و دعاوی جزایی و حقوقی مربوط به چک در دادسرا و دادگاه تا خاتمه دادرسی، فوری و خارج از نوبت به عمل خواهد آمد.
ماده ۱۷: وجود چک در دست صادرکننده دلیل پرداخت وجه آن و انصراف شاکی از شکایت است مگر خلاف این امر ثابت گردد.
ماده ۱۸: (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) مرجع رسیدگیکننده جرائم مربوط به چک بلامحل،از متهمان در صورت توجه اتهام طبق ضوابط مقرر در ماده ۱۳۴ قانون آییندادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب (در امور کیفری) – مصوب ۱۳۷۸٫۶٫۲۸ کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی- حسب مورد یکی از قرارهای تامین کفالت یا وثیقه (اعم از وجه نقد یا ضمانتنامه بانکی یا مال منقول و غیرمنقول) اخذ مینماید.
ماده ۱۹: در صورتی که چک به وکالت یا نمایندگی از طرف صاحب حساب اعم از شخص حقیقی یا حقوقی صادر شده باشد، صادرکننده چک و صاحب امضا متضامنا مسول پرداخت وجه چک بوده و اجراییه و حکم ضرر و زیان بر اساس تضامن علیه هر دو نفر صادر میشود. به علاوه امضاکننده چک طبق مقررات این قانون مسولیت کیفری خواهد داشت مگر اینکه ثابت نماید که عدم پرداخت مستند به عمل صاحب حساب یا وکیل یا نماینده بعدی او است، که در اینصورت کسی که موجب عدم پرداخت شده از نظر کیفری مسوول خواهد بود.
ماده ۲۰: مسولیت مدنی پشتنویسان چک طبق قوانین و مقررات مربوط کماکان به قوت خود باقی است.
ماده ۲۱: (اصلاحی ۱۳۷۲٫۸٫۱۲) بانکها مکلفند کلیه حسابهای جاری اشخاصی را که بیش از یکبار چک بیمحل صادرکرده و تعقیب آنها منجر به صدور کیفرخواست شده باشد بسته و تا سه سال به نام آنها حساب جاری دیگری باز ننمایند.
مسولین شعب هر بانکی که به تکلیف فوق عمل ننمایند حسب مورد با توجه به شرایط و امکانات و دفعات و مراتب جرم به یکی از مجازاتهای مقرر در ماده ۹ قانون رسیدگی به تخلفات اداری توسط هیات رسیدگی به تخلفات اداری محکوم خواهند شد.
تبصره ۱ (الحاقی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است سوابق مربوط به اشخاصی را که مبادرت به صدور چک بلامحل نمودهاند به صورت مرتب و منظم ضبط و نگهداری نماید و فهرست اسامی این اشخاص را در اجرای مقررات این قانون در اختیار کلیه بانکهای کشور قرار دهد.
تبصره ۲ (الحاقی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) ضوابط و مقرارت مربوط به محرومیت افراد از افتتاح حساب جاری و نحوه پاسخ به استعلامات بانکها به موجب آییننامهای خواهد بود که ظرف مدت سهماه توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تنظیم و به تصویب هیات دولت میرسد.
ماده ۲۲: (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) در صورتی که به متهم دسترسی حاصل نشود، آخرین نشانی متهم در بانک محالعلیه اقامتگاه قانونی او محسوب میشود و هرگونه ابلاغی به نشانی مزبور به عمل میآید.
هرگاه متهم حسب مورد به نشانی بانکی یا نشانی تعیینشده شناخته نشود با چنین محلی وجود نداشته باشد گواهی مامور به منزله ابلاغ اوراق تلقی میشود و رسیدگی به متهم بدون لزوم احضار متهم وسیله مطبوعات ادامه خواهد یافت.
ماده ۲۳: قانون چک مصوب خرداد ۱۳۴۴ نسخ میشود.
منبع: سایت آفتاب
درباره :
اطلاعيه هاي بانكي ,
امتياز : |
|
نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0 |
|
برچسب ها :
قانون چک ,
http://mypay.rozblog.com/ ,
چک عادی ,
چک تایید شده ,
چک تضمینشده ,
چک مسافرتی ,
سایت آفتاب ,
افتتاح حساب جاری ,
آییننامه ,
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ,
بازديد : 430
[ جمعه 19 فروردين 1390 ] [ 8:30 ]
[ مای پی ]
ضمانت نامه بانکی عبارت است از تعهد غیر قابل برگشت یک بانک به پرداخت وجه مورد ضمانت
در صورت عدم ایفای تعهدات تحت قرارداد توسط شخص ثالث (فروشنده یا متعهد انجام قرارداد) انواع ضمانت نامه های صادراتی عبارتند از: ضمانت نامه شرکت در مناقصه و مزایده TENDER (BID) BOND GUARANTEE . ضمانت نامه حسن انجام کار PERFORMANCE BOND GUARANTEE . .ضمانت نامه پیش پرداخت ADVANCE PAYMENT GUARANTEE . ضمانت نامه استرداد کسور وجه الضمان RETENTION GUARANTEE . ضمانت نامه پرداخت PAYMENT GUARANTEE . سایر ضمانت نامه های مجاز شرایط و ضوابط :
صدور این ضمانت نامه ها برای تولید کنندگان کالاهای (صنعتی، کشاورزی، معدنی و ... ) و صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی مجاز می باشد. همچنین ضمانت نامه های مورد نیاز پیمانکاران، مشاوران و سازندگان داخلی به منظور انجام تمام یا بخشی از خدمات مهندسی مشاور، طراحی، پیمانکاری و ... در داخل کشور در این طبقه قرار می گیرد. ضمانت نامه های تضمین پرداخت به نفع بانک توسعه اسلامی در قبال تسهیلات اعطایی بانک مزبور به واردکنندگان ایرانی مواد اولیه و ماشین آلات واحدهای تولیدی صادر می گردد.
ضمانتنامههای غيرپيمانکاری يا تعهد پرداخت
یکی از انواع ضمانتنامهها که پرريسکترين نوع ضمانتنامهها برای صادرکننده آن میباشداست. نظر به اينکه پرداخت ديون اشخاص به دستگاههای اجرايی اعم از دولتی يا نهادهای عمومی به صورت آنی از عهده آنها خارج میباشد، لذا دستگاههای مزبور دريافت مطالبات خود را در صورت ارائه ضمانتنامه بانکی برای مدت معينی به تعويق درآورده يا به تقسيط واگذار مینمايند.
ضمانت نامههايی که در اين خصوص صادر میشود، ضمانت نامههای تعهد پرداخت ناميده میشود و از جمله خصوصيت اين ضمانت نامهها احتمال پرداخت قريب به تعيين وجه آن به ذينفع میباشد و از اين رو بانکها با ريسک بيشتری برای آنها مواجه میگردند، لذا وثيقه درخواستی اين نوع ضمانتنامهها عموما وجه نقد يا 100درصد سپرده نقدی، مدتدار يا اوراق مشارکت میباشد.
ضمانت نامههای گمرکی:
ضمانت نامههای گمرکی به منظور تضمين تعويق يا تقسيط سود و عوارض گمرکی، ترخيص موقت کالا، ترانزيت کالا و پاساوان صادر میشود. به عبارت ديگر يکی ديگر از انواع ضمانت نامههای تعهد پرداخت میباشد و ريسک بالايی را به بانک تحميل مینمايد. يکی از خصوصيات ضمانت نامههای گمرکی پرداخت قريبالوقوع آن در سررسيد ضمانت نامه بدون درخواست مضمونله يا ضمانت خواه میباشد و در نتيجه بانکها در صدور آنها وثائق با قابليت بالای نقدشوندگی را مطالبه مینمايند.
انواع ضمانت نامههای گمرکی:
1ـ ضمانت نامه پرداخت سود و عوارض گمرکی: اين ضمانت نامهها در مواقعی به کار میرود که واردکننده کالا توان پرداخت يکجا و نقدی سود و عوارض گمرکی کالای وارد شده را نداشته باشد و ناگزير است از گمرک درخواست نمايد با تعيين مهلتی برای پرداخت بدهی مجوز ترخيص کالا را قبل از پرداخت سود و عوارض گمرکی صادر نمايد و گمرک نيز اين مجوز را در قبال صدور ضمانت نامه بانکی به انجام میرساند.
2ـ ضمانت نامه ترانزيت کالا: اينگونه ضمانتنامهها به منظور تضمين پرداخت سود و عوارض گمرکی کالاهايی صادر میشود که قصد واردکننده، صرفا ترانزيت کالا (ورود از مرز بازرگان و خروج از گمرک جنوب) میباشد. لذا واردکننده حسب درخواست گمرک، مبنی بر حصول اطمينان از جهت خروج و ترانزيت کالا به اخذ ضمانتنامه از بانک اقدام مینمايد.
3ـ ضمانت نامه ترخيص موقت کالا: زمانی که قصد واردکننده از ورود کالا برگزاری نمايشگاه يا نمونهبرداری، قالبگيری و کپیبرداری از کالای وارد شده باشد و قصد فروش آن در داخل کشور نباشد، حسب درخواست گمرک و اطمينان از بازگرداندن کالا پس از برگزاری نمايشگاه يا نمونهبرداری، اين نوع ضمانتنامه از بانک درخواست میشود.
4ـ ضمانت نامه پاساوان کالا: اين نوع ضمانتنامه نيز به منظور تضمين سود و عوارض گمرکی میباشد و به لحاظ عدم امکان نگهداری کالا در گمرک ورودی کشور يا ساير مشکلات در پرداخت سود و عوارض مربوطه، کالای موصوف با نظارت گمرک به ساير گمرکات کشور يا انبارهای مـورد قبول گمرک منتقل و پس از پـرداخت سـود و عوارض مربوطه، ضمانتنامه باطل میگردد.
5 - ضمانت نامه نظام وظيفه: اين نوع ضمانتنامه با رعايت آييننامه صدور ضمانت نامهها و اخذ وثائق سهل الوصول برای تضمين بازگشت مشمولين نظام وظيفه عمومی که از کشور خارج میشوند به نفع سازمان نظام وظيفه صادر میگردد. اينگونه ضمانتنامهها نيز دارای ريسک بالا بوده و فقط در مقابل 100درصد وجه نقد توسط بانک صادر میشود. شايان ذکر است پرداخت وجه ضمانتنامه در سررسيد صرف نظر از درخواست ضبط آن توسط سازمان نظام وظيفه الزامی میباشد.
6 - ضمانتنامههای دادگستری: يکی ديگر از انواع ضمانت نامههای تعهد پرداخت میباشد که حسب درخواست ضمانتخواه به نفع مراجع قضايی جهت طرح دعاوی مطروحه در دادگستری توسط بانک صادر میشود و معمولا بانکها در قبال اخذ 100درصد وجه نقد يا 100درصد وثائق سهلالوصول آن را صادر مینمايند.
7 - ضمانت نامههای متفرقه: اين ضمانتنامهها به درخواست متقاضی به منظور تضمين موارد خاصی مانند بدهی مالياتی، بيمهای، تامين اجتماعی وزارت بهداشت و درمان، ... صادر میگردد.
8 - ضمانت نامههای ارزی: ضمانتنامههای ارزی از جمله ضمانتنامههای با موضوعيت پيمانکاری يا تعهد پرداخت میباشند که توسط بانکهای يک کشور به نفع دستگاههای اجرايی يا بانکهای کشورهای ديگر صادر میشود. شرط صدور ضمانتنامههای ارزی توسط بانکها و موسسات اعتباری ايرانی برای دستگاهها و بانکهای خارج از کشور به لحاظ احتمال پرداخت به آنها به مضمون له، اخذ موافقت بانک مرکزی میباشد. بدين منظور بانکها میبايست ضمن بررسیهای متداول خود برای صدور ضمانتنامه از طريق ادارات خارجه يا امور بينالملل يا عمليات ارزی خود با توصيف ارکان ضمانتنامه و موضوعيت آن از بانک مرکزی اقدام به اخذ مجوز نمايند.
درباره :
اطلاعيه هاي بانكي ,
امتياز : |
|
نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0 |
|
برچسب ها :
ضمانت نامه بانکی ,
http://mypay.rozblog.com/ ,
GUARANTEE ,
مناقصه ,
مزایده ,
تولید کنندگان ,
صادرکنندگان ,
خدمات فنی و مهندسی ,
ضمانت نامههای گمرکی ,
پرداخت سود ,
عوارض گمرکی ,
ترانزيت کالا ,
بازديد : 492
[ جمعه 19 فروردين 1390 ] [ 8:13 ]
[ مای پی ]
.:
Weblog Themes By
goldtem :.
|
|